Garmin lanserer ecoRoute hd

Skrevet av Mick Rasmussen den 05.01.10 kl.18.29, lagret i CES 2010, Nyheter

CES 2010. Garmin har nå offisielt annonsert ecoRoute hd, som via en liten sensor som måler essensielle data om bilen, kan hjelpe føreren å kjøre mer miljøvennlig og diagnostisere problemer med bilen.

Garmin ecoRoute ble lansert for ca. et år siden, da som en ren programvare-løsning på de fleste nuvi-modellene. EcoRoute hd utvidder dette systemet med en sensorboks som koples til bilens ODBII-port. Denne boksen kan avlese en rekke verdier fra bilen, som:

* Temperatur på luftinntaket
* Kjølevesketemperatur
* Motorbelastning
* Posisjon på gasspedalen
* Batteri- og laddestatus
* Utslipp

Alle disse dataene sendes trådløst til nuvien som analyserer disse og presenterer dem for brukeren direkte på skjermen. Systemet holder automatisk kontroll på brennstofforbruket, både pr. Kjørte tur og aggregert bakover i tid. Kombinert med brukerinntastede data om bilens brennstofføkonomi og pris på brennstoff kan GPSen beregne nøyaktig statistikk for brennstoffsøkonomien og hjelpe sjøføren å kjøre mer miljøvennlig og samtidig spare penger.

EcoRoute hd blir tilgjengelig i USA i løpet av våren 2010 med en veiledende utsalgspris på rundt 150 amerikanske dollar. Lanseringsdato og pris i Norge er foreløpig ikke kjent.LEGG IGJEN DIN KOMMENTAR HER:


| (c) 2002 - 2010 GPS Publishing | Personvern | Kontakt oss |

Søk på GPS.no

Nyeste i forumet:

Fotoboks Norge og Sverige Gpi med wav.
Taiwan firmware til Nüvi 7x5
NuviCam fotobokser - laste ned
GPS-sporer
Euref89
Kart over til Oregon 600
Garmin nuvi 3760 eller 3790 ønskes kjøpt
Lydfiler til Garmin 2597LMT
Kjente feil på Garmin?
Tomtom 9.65 klar for nedlasting

Seneste kommentarer:

i am missing a no follow something or another.. what is...
Cindy,Isn’t that what people keep asking us to do...
That’s way the bestest answer so far!
ben hemşireyım ve sigaranın ne kadar zararlı oldugunu...
En 2003 lo visitamos y realmente también nos enamoramos...

Tags:

3G A-GPS Android API Apple Bluetooth CeBit 2008 CES 2008 CES 2010 digital TV Edge Forerunner Garmin Geoinsight Geotagging Google Google Maps Håndholdt iPhone kamera kart kartdata Laptop LBS Magellan Mediatek Mio Mobil Moov MTK MWC 2008 Navteq Nokia Nuvifone nüvi Oppkjøp Oregon Politikk Produktlansering Samsung SiRFStarIII smartphone Sony Sykkel Taiwan Tester TMC TomTom WiFi Windows Mobile

Mest populære: